Όλα όσα χρειάζεστε!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού και πάντα! Ένα πλήρες σετ με καθετήρα, φυσιολογικό ορό και ουροσυλλέκτη.

Το να πρέπει να κάνει κανείς καθετηριασμό καθιστά τις καθημερινές δραστηριότητες πιο εύκολες με την χρήση του LoFric® Hydro-Kittm. Ο καθετηριασμός μπορεί να γίνει όποτε και όπου και αν βρίσκεστε. Το LoFric®  Hydro-Kittm είναι απλό, διακριτικό και εύχρηστο. Είναι όλα σε ένα! Καμία προετοιμασία, κανένας σχεδιασμός! Δεν χρειάζεται πρόσβαση σε νερό ή τουαλέτα. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, για ταξίδια και ενεργητική ζωή. Τα άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο το βρίσκουν εξαιρετικά βολικό.

  • Απλό, διακριτικό και ασφαλές
  • Μεγαλύτερη ελευθερία
  • Εύκολη χρήση

Ο καθετήρας έχει τα ίδια χαρακτηριστικά στην κατασκευή του όπως όλοι οι καθετήρες Lofric. Η επιφάνεια του καθετήρα με την ειδική τεχνολογία Urotonictm είναι ισότονη προς τα ούρα προσδίδοντας ισορροπημένη ωσμωτικότητα και χαμηλή τριβή τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την απομάκρυνση του καθετήρα από την ουρήθρα και έχει ατραυματικές οπές και στρογγυλεμένο άκρο. Ο οδηγός εισαγωγής εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και υγιεινή, αφού ο καθετήρας εισάγεται χωρίς άγγιγμα.

Nelaton

Ο καθετήρας είναι ευθύς και έχει στρογγυλεμένο άκρο.
Διατίθεται σε διάφορους τύπους για άνδρες, γυναίκες και παιδια και σε όλα τα μεγέθη από CH 06 έως CH 24.

  • Για άντρες: 40 cm
  • Για γυναίκες: 15 και 20 cm
  • Για παιδιά: 20 και 30 cm

Tiemann

Ο καθετήρας έχει κυρτό,πεπλατυσμένο άκρο και είναι ειδικά σχεδιασμένος για άνδρες με στενό ουρηθρικό σύστημα, προβλήματα προστάτη ή στενώσεις.