Ουρολογικός Τομέας

Ο Ουρολογικός Τομέας αποτελεί ένα άριστα οργανωμένο τμήμα marketing & sales των διεθνώς αναγνωρισμένων ουρολογικών καθετήρων με την εμπορική ονομασία Lofric® της σουηδικής εταιρείας Wellspect HealthCare ex. Astrazeneca Tech που είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατασκεύασε τους υδρόφιλους αυτολιπαινόμενους καθετήρες για διαλείποντα καθετηριασμό.

Οι καθετήρες Lofric® διαθέτουν ευρεία γκάμα τύπων και εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες, σε διαλείποντα καθετηριασμό, θεραπεία των στενωμάτων ουρήθρας και εκχύσεων φαρμάκων στην ουροδόχο κύστη.

Ο ουρολογικός τομέας επίσης περιλαμβάνει στην γκάμα προϊόντων το προϊόν «Αυτοκόλλητοι Εξωτερικοί Περιπεϊκούς Καθετήρες Σιλικόνης» ειδικά σχεδιασμένο για τη διαχείριση της ανδρικής ακράτειας ούρων και κατασκευάζεται από τον κορυφαίο οίκο BD.                                                                                                                          

Οι νοσηλευτικές υπηρεσίες του τμήματος ‘Home Care’ του Ουρολογικού Τομέα από το εξειδικευμένο προσωπικό μας ικανοποιεί τις πιο υψηλές απαιτήσεις για υποστήριξη και φροντίδα στους ασθενείς χρήστες των ουρολογικών μας προϊόντων.