Αυτοκόλλητοι Εξωτερικοί Περιπεϊκοί Καθετήρες

Bard® Αυτοκόλλητοι Εξωτερικοί Περιπεϊκοί Καθετήρες Σιλικόνης

Οι καθετήρες σιλικόνης είναι σχεδιασμένοι για τη διαχείριση της ανδρικής ακράτειας ούρων.

Οι καθετήρες είναι κατασκευασμένοι με έμφαση στο άκρο το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη ροή ούρων ακόμη και αν η κορυφή του καθετήρα συστραφεί ή λυγίσει κατά την εφαρμογή. Η ανθεκτική, λεπτή, ελαστική μεμβράνη σιλικόνης εφαρμόζει κατάλληλα στο πέος ακολουθώντας τις κινήσεις του σώματος ή τυχόν αλλαγές σχήματος.

Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη κολλητική επιφάνεια, οι καθετήρες παραμένουν στη θέση τους, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αποκόλλησης ή διαρροής.

Το υλικό κατασκευής σιλικόνης επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει απομακρύνοντας την υγρασία από την επιφάνειά του. Επιπλέον το διάφανο υλικό παρέχει τον πλήρη έλεγχο του δέρματος κατά τη διάρκεια εφαρμογής του καθετήρα.

Διατίθενται σε 3 τύπους παρέχοντας άνεση και ασφάλεια στην εφαρμογή.

UltraFlex

WIDEband

Pop-On

Κανονικό μήκος καθετήρα με την κολλητική επιφάνεια στο κέντρο καλύπτοντας τα 2/3 του στελέχους της και σε 5 μεγέθη των 25mm, 29mm, 32mm, 36mm, και 41mm.Κανονικό μήκος καθετήρα με μεγαλύτερη κολλητική επιφάνεια, ώστε να παρέχει ασφάλεια σε άνδρες οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ενεργοί ή δυσκολεύονται στη χρήση άλλου τύπου καθετήρα και σε 5 μεγέθη των 25mm, 29mm, 32mm, 36mm, και 41mm.Μικρότερο μήκος καθετήρα με κόλλα σε όλη την επιφάνεια και σε 5 μεγέθη των 25mm, 29mm, 32mm, 36mm, και 41mm.