Ποιοι είμαστε

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Ariti SA ιδρύθηκε το 1985 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ιατρο-τεχνολογικών και φαρμακευτικών προϊόντων για περισσότερο από 35 χρόνια, αποτελεί δε σημαντικό εμπορικό αντιπρόσωπο και συνεργάτη των πλέον διεθνώς αναγνωρισμένων και αξιόπιστων κατασκευαστικών οίκων.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, η Ariti επιτυγχάνει μία συνεχή οικονομική και εμπορική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.
Η πορεία της Ariti στο χώρο της Υγείας είναι δυναμική και εστιάζεται σε τρεις στρατηγικούς στόχους:

α) Στην έρευνα για την προώθηση πρωτοποριακών και υψηλής ποιότητας προϊόντων στην Ελληνική αγορά
β) Στην άριστη συνεργασία με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
γ) Στη καλύτερη διοίκηση των προσφερόμενων υπηρεσιών από ένα άριστα καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό

Αποστολή
Η συνέχιση και ενίσχυση των προσπαθειών μας για την παροχή, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της υγείας, ανώτερων, ασφαλέστερων και ποιοτικών ιατρικών & φαρμακευτικών προϊόντων και υπηρεσιών, ικανών να συνεισφέρουν στη θεραπεία των ασθενών αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

 Όραμα
Φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία, δημιουργώντας νέες συνεργασίες με αξιόπιστους Οίκους στο χώρο της Υγείας, με συνεχή βελτίωση των αρχών πωλήσεων, marketing και των διαδικασιών αποθήκευσης/διακίνησης ιατροφαρμακευτικών προϊόντων
.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται, κυρίως στον Τομέα της Νεφρολογίας, καθώς και στους τομείς της Ουρολογίας, της Γενικής Χειρουργικής, των Ορθοπαιδικών και του Φαρμάκου.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα, συνολικής έκτασης 11.000 τ.μ., περιλαμβάνουν τα γραφεία και τις κεντρικές αποθήκες συνολικού εμβαδού 5.520 τ.μ.
Οι εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, καταλαμβάνουν μία έκταση 10.000 τ.μ. με κτιριακές εγκαταστάσεις (γραφεία & αποθήκες) έκτασης 2.000 τ.μ.
Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. 

 

Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης

Τα τελευταία χρόνια η Ariti έχει ιδρύσει εννέα ιδιωτικές Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης και παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες υγείας στους αιμοκαθαιρούμενους ασθενείς.
Τα Κέντρα Αιμοκάθαρσης που ήδη λειτουργούν βρίσκονται στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή και στο Νομό Πέλλας και είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αιμοκάθαρσης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα Πρότυπα Νεφρολογικά Κέντρα κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους :

Κύριοι Συνεργάτες​

Πιστοποιήσεις

Η ARITI Α.Ε. είναι πιστοποιημένη από το έτος 2000.

Σήμερα εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης (ΣΔ) σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001 & ISO 45001 και τους κανόνες ορθής διακίνησης και αποθήκευσης GDP σύμφωνα με την Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ./1348/2004.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει υλοποιείται από όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας που σχετίζονται με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της στοχεύοντας στην υψηλή ικανοποίηση των πελατών της.