Φάρμακα

Ο Φαρμακευτικός Τομέας αποτελεί ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα τμήματα της Ariti

Η Ariti δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το τέλος του 2008.

Το πρώτο φαρμακευτικό προϊόν (LETRAFEM/λετροζόλη) αδειοδοτήθηκε  τον Ιούνιο του 2011 και έτυχε ταχείας αναγνώρισης στο τομέα της Ογκολογίας για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Το 2019 εγκαινιάστηκε μια νέα ομάδα στο φαρμακευτικό τμήμα, αποτελούμενη από στελέχη με εμπειρία στα ορφανά φάρμακα με κύριο στόχο να  προσφέρει θεραπευτικές λύσεις σε ασθενείς στην Ελλάδα και την Κύπρο που έχουν διαγνωσθεί με κάποιο σπάνιο νόσημα.

Το φαρμακευτικό τμήμα απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό επιστημονικά καταρτισμένο για την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας και έχει διαρκή παρουσία στα σημαντικότερα ιατρικά δρώμενα του εσωτερικού και του εξωτερικού. Διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα Ρυθμιστικών & Κανονιστικών Υποθέσεων, Φαρμακοεπαγρύπνησης στελεχωμένο από επιστημονικό προσωπικό.

Τέλος, με την αδιάκοπη έρευνα της παγκόσμιας αγοράς, τη συνεχιζόμενη πολυετή συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους παραγωγούς αλλά και με τη σύναψη συμφωνιών με φαρμακευτικές εταιρείες η Ariti υλοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης  για τα επόμενα χρόνια.

Για θέματα επιστημονικής ενημέρωσης και φαρμακοεπαγρύπνησης παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλ. 210 8002650 ή 6981672031, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pharmacovigilance@ariti.gr